Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ


         Η μαζική, αγωνιστική και ενωτική παρουσία των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. του Νομού Ηρακλείου Κρήτης απέτρεψε την προσπάθεια του Δήμου Μαλεβιζίου να εκχωρήσει σε ιδιώτες την αποκομιδή και μεταφορά των απορριμμάτων συνολικού προϋπολογισμού 2,5 εκατομμυρίων  ευρώ.

       Με την παρουσία τους στο Δημαρχείο Γαζίου δεν επέτρεψαν την είσοδο σε κανένα ιδιώτη εργολάβο για να συμμετέχει στην δημοπρασία που είχε προγραμματιστεί σήμερα, Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012.

       Το μήνυμα των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. του Νομού Ηρακλείου ήταν σαφές και ξεκάθαρο, η υπεράσπιση των θέσεων εργασίας και του Δημόσιου χαρακτήρα της καθαριότητας είναι πρώτη προτεραιότητα του συνδικαλιστικού κινήματος των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

     Αντιπροσωπεία συνδικαλιστών της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με την παρουσία του Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής Θέμη Μπαλασόπουλου και του μέλους της, Βασίλη Πολυμερόπουλου σε συνάντηση με το Δήμαρχο Μαλεβιζίου ζήτησαν την απόσυρση της απόφασης του Δήμου για την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας, σε αντίθετη περίπτωση η αγωνιστική παρουσία της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και των εργαζομένων στους  Ο.Τ.Α. του Νομού Ηρακλείου θα αποτρέψει κάθε προσπάθεια ιδιωτικοποίησης του τομέα αποκομιδής και μεταφοράς  απορριμμάτων που θα επιχειρηθεί στο μέλλον.


                              ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου