Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

ΘΕΩΡΗΣΗ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ Τ.Υ.Δ.Κ.Υ. 2013



ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΘΕΩΡΗΣΗ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ Τ.Υ.Δ.Κ.Υ. ΓΙΑ ΤΟ 2013


Συνάδελφοι,

          Σύμφωνα με πρόσφατη εγκύκλιο του Ο.Π.Α.Δ. – Τ.Υ.Δ.Κ.Υ. (αριθ. πρωτ. 1506/15-1-2013), η θεώρηση των βιβλιαρίων ασθενείας των ασφαλισμένων για το έτος 2013, θα γίνει από την Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου μας και θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα από 14-01-2013 έως 28-06-2013 ως εξής:

1) Οι εν ενεργεία υπάλληλοι θα θεωρούν τα βιβλιάρια ασθενείας τους καθώς και τα βιβλιάρια των έμμεσων μελών τους, για τα οποία δεν είναι απαραίτητη η προσκόμιση νομιμοποιητικών εγγράφων, στην Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου μας.
2) Τα βιβλιάρια όλων των συνταξιούχων θεωρούνται θεωρημένα, εφόσον συνοδεύονται
κάθε φορά που προσέρχονται στις Υπηρεσίες του Ο.Π.Α.Δ. - Τ.Υ.Δ.Κ.Υ. ή σε παρόχους υγείας, από το τελευταίο τρίμηνο εκκαθαριστικό της σύνταξής τους.
3) Στις Υπηρεσίες του Ο.Π.Α.Δ. – Τ.Υ.Δ.Κ.Υ. θα θεωρούνται τα βιβλιάρια ασθενείας :
α. Των έμμεσων μελών των εν ενεργεία υπαλλήλων, για τα οποία απαιτούνται νομιμοποιητικά έγγραφα (π.χ. βεβαιώσεις σπουδών, ληξιαρχικές πράξεις γέννησης, βάπτισης κ.λ.π.). Για να είναι δυνατή η θεώρηση των βιβλιαρίων των έμμεσων μελών θα πρέπει ο άμεσα εν ενεργεία ασφαλισμένος να προσκομίζει και το δικό του βιβλιάριο, αφού προηγουμένως έχει θεωρηθεί από την Υπηρεσία του.
β. Των έμμεσων μελών των συνταξιούχων, με την προσκόμιση του βιβλιαρίου του άμεσα συνταξιούχου, συνοδευόμενο από τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

         Όλα τα βιβλιάρια ασθενείας θεωρούνται ενεργά μέχρι 28-06-2013, ημερομηνία λήξης θεώρησης. Θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση από την Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου μας για τον τόπο, τον τρόπο και τον χρόνο διενέργειας της παραπάνω διαδικασίας.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                            Ο Πρόεδρος                                   Ο Γεν. Γραμματέας
                                                                                                        
           
                         Νίκος Κρέτσης                                    Πέτρος Σταρράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου