Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ Σ.Δ.Υ.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ



Συνάδελφοι,
           Παρακαλούμε όπως προβείτε σε έλεγχο των κτιρίων που μισθώνει ο Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος από την ιδιοκτήτρια εταιρεία Ο.Τ.Ε. Ακίνητα Α.Ε. και βρίσκονται επί της Λεωφόρου Καραμανλή στάση Ο.Τ.Ε. στη Δημοτική Ενότητα Αρτέμιδος.
           Στα παραπάνω κτίρια ο Δήμος στεγάζει τις Διοικητικές και Οικονομικές υπηρεσίες, την Δ/νση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης και τα εξωτερικά συνεργεία αυτής, την Δ/νση Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας και τα εξωτερικά συνεργεία αυτής, το γραφείο Διαχείρισης Υλικού και Αποθηκών του τμήματος Προμηθειών της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, το τμήμα Τεχνικών Έργων και Μελετών της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, το τμήμα Υδραυλικών και Αποχετευτικών Έργων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και το τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών που εδρεύουν στη Δημοτική Ενότητα Αρτέμιδος.
           Δεδομένου ότι, πρόκειται για κτίρια των οποίων η ηλικία είναι μεγαλύτερη των εξήντα (60) ετών, ότι χρησιμοποιούνται καθημερινά από τριακόσια (300) και πλέον άτομα (εργαζόμενοι – πολίτες), ότι οι εξωτερικές φθορές είναι αρκετές και εμφανείς, ότι βρισκόμαστε σε σεισμογενή περιοχή με πρόσφατες και αρκετές σεισμικές δονήσεις, παρακαλούμε να ελεγχθούν από στατικής επάρκειας, κατάσταση επιχρισμάτων, κατάσταση τοιχοποιίας, κατάσταση δαπέδων, κατάσταση υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων κλπ.

Συνάδελφοι,
          Παρακαλούμε για τις δικές σας άμεσες ενέργειες καθώς πρέπει επιτέλους να πληροφορηθούμε υπεύθυνα για την κατάσταση των συγκεκριμένων κτιρίων και να ενημερώσουμε τόσο τους αιρετούς όσο και τους Πολίτες που τα επισκέπτονται καθημερινά. Αναμένουμε την απάντησή σας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                                 Ο Πρόεδρος                                      Ο Γεν. Γραμματέας
                                                                                                       
                              Νίκος Κρέτσης                                       Πέτρος Σταρράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου