Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ Η ΡΑΦΗΝΑ!!!



Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στηρίζει τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις που αποφάσισε η Γενική Συνέλευση των μελών του Σωματείου Υπαλλήλων Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου προκειμένου να αποτρέψουν την ένταξη του Δήμου στο πρόγραμμα εξυγίανσης του «Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των Ο.Τ.Α.,» καθώς μέχρι και σήμερα ο προϋπολογισμός του Δήμου για το έτος 2014 δεν έχει εγκριθεί.

Πιθανή ένταξη του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου στο πρόγραμμα εξυγίανσης οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην υποχρεωτική αύξηση των Δημοτικών τελών, επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο τους Δημότες με δυσβάσταχτους νέους φόρους, στην πλήρη απαγόρευση των προσλήψεων, στην υποχρεωτική επιβολή μετατάξεων του προσωπικού και στη κατάργηση Δημοτικών Υπηρεσιών με ταυτόχρονη κατάργηση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα του Δήμου.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί τη Διοίκηση του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου να προχωρήσει άμεσα στην αναμόρφωση του προϋπολογισμού διεκδικώντας τα απαραίτητα κονδύλια και δίνοντας βιώσιμη λύση στο πρόβλημα για να εξασφαλίσει με αυτό τον τρόπο την ομαλή λειτουργία όλων των υπηρεσιών του Δήμου και να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες.


Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

                              Ο Πρόεδρος                         Ο Γεν. Γραμματέας


                       Θέμης Μπαλασόπουλος                 Γιάννης Τσούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου