Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ
Κύριε Δήμαρχε,
Το τελευταίο χρονικό διάστημα, όπως γνωρίζετε, έχει δημιουργηθεί σοβαρότατο πρόβλημα με την καθαριότητα του κεντρικού Δημαρχείου. Οι δύο συναδέλφισσες που καθάριζαν το συγκεκριμένο κτίριο απουσιάζουν δικαιολογημένα, η μία λόγω ασθένειας και η άλλη λόγω κανονικής άδειας.
Η κατάσταση του κεντρικού Δημαρχείου είναι επιεικώς απαράδεκτη και τραγική. Κινδυνεύει άμεσα η υγεία τόσο των εργαζομένων όσο και των επισκεπτών των Υπηρεσιών μας. Η εικόνα με τα σκουπίδια στους διαδρόμους δεν συνάδει με την προσπάθεια που καταβάλουμε να διατηρήσουμε καθαρή την Πόλη μας.

Κύριε Δήμαρχε,
Είστε υποχρεωμένος να αναλάβατε τις ευθύνες που σας αναλογούν, να πάρετε τις απαραίτητες αποφάσεις έτσι ώστε να λυθεί άμεσα το πρόβλημα που ανέκυψε με την καθαριότητα του κεντρικού Δημαρχείου. Δυστυχώς για την συγκεκριμένη απασχόληση (καθαρίστρια εσωτερικών χώρων) δεν υπάρχουν μόνιμοι υπάλληλοι ενώ στην με αριθ. πρωτ. 57/9 Ιανουαρίου 2009 έγγραφη πρότασή μας για τον προγραμματισμό και πρόσληψη με σύμβαση ορισμένου χρόνου 8μηνης διάρκειας τριών καθαριστριών εσωτερικών χώρων δεν μπήκατε καν στον κόπο να μας απαντήσετε πόσο μάλλον να προχωρήσετε στην πρόσληψή τους.
Μετά τα παραπάνω, ζητάμε να επιληφθείτε άμεσα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος...........................Ο Γεν. Γραμματέας
Νίκος Κρέτσης.............................Πέτρος Σταρράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου