Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

"ΚΟΒΕΙ' ΚΑΙ "ΡΑΒΕΙ" Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ



Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει την απόφαση του Δημάρχου Πατρέων κ. Ιωάννη Δημαρά να προχωρήσει με τις παράνομες αποφάσεις του, σε αλλαγή-κατάργηση όλων των Προϊσταμένων.

Η απόφασή του, είναι αντίθετη σε κάθε διάταξη Νόμου και υπηρετεί μόνο τις προσωπικές του φιλοδοξίες για «άλωση» των υπηρεσιών του Δήμου και κατάργηση κάθε διαδικασίας αξιοκρατίας και διαφάνειας στη λειτουργία του Δήμου.

Καταργώντας κάθε διάταξη περί της αρχαιότητας υπαλλήλων, παραβιάζοντας τη βαθμολογική κατάταξη, αλλά και τις προβλέψεις του Ο.Ε.Υ. που ο ίδιος ψήφισε για την αναπλήρωση των Προϊσταμένων δείχνει τις πραγματικές διαθέσεις του για τη «δημοκρατική» και «αξιοκρατική» λειτουργία του Δήμου Πατρέων.

Η καθαίρεση των Προϊσταμένων που έχουν κριθεί τόσο από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο όσο και από τους προηγούμενους αιρετούς αλλά και τον ίδιο οδηγεί τις υπηρεσίες του Δήμου σε πλήρη απαξίωση και διάλυση.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί το Δήμαρχο Πατρέων να ανακαλέσει ΑΜΕΣΑ τις παράνομες αποφάσεις του, ζητά την παρέμβαση του Υπουργείου Εσωτερικών για την επαναφορά στη νομιμότητα και δηλώνει ότι μαζί με όλους τους εργαζόμενους στο Δήμο Πατρέων και τις συλλογικές εκπροσωπήσεις τους θα αγωνιστούν για να μπει ένα τέλος στις παράνομες και αυθαίρετες αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

                                  Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

                         Θέμης Μπαλασόπουλος           Ιωάννης Τσούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου