Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

ΤΟ "ΧΑΒΑ" ΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ



Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει άλλη μια φορά τον αντιδημοκρατικό και αυταρχικό κατήφορο της Δημοτικής Αρχής Πάτρας και ιδιαίτερα του Δημάρχου κ. Γιάννη Δημαρά.
Μετά την παράνομη απόφασή του να προχωρήσει στην κατάργηση όλων των Προϊσταμένων των Υπηρεσιών του Δήμου, ο επόμενος στόχος του ήταν η μετακίνηση και η δίωξη όλων των συνδικαλιστικών στελεχών των Συλλόγων Εργαζομένων του Δήμου Πατρέων, που αντιδρούν στην πολιτική που εφαρμόζει.
Με την επιβολή κλίματος τρομοκρατίας, σιωπής και εκφοβισμού, με το μανδύα «του Δημοκρατικού Δημάρχου», μοναδικό στόχο έχει και αυτός το ξεπούλημα βασικών υπηρεσιών του Δήμου Πατρέων, μιας και ο ίδιος είναι πιστός «υπηρέτης» των μεγάλων επιχειρηματικών-εργολαβικών συμφερόντων.
Η απαξίωση του ανθρώπινου δυναμικού και των υπηρεσιών του Δήμου Πατρέων υπηρετεί μόνο τις μνημονιακές και άθλιες πολιτικές της τρικομματικής συγκυβέρνησης που βασικό στόχο έχουν την κατάργηση του Δημόσιου και Κοινωνικού Χαρακτήρα των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Γι’ αυτό και το λυσσαλέο μίσος απέναντι στις συλλογικές εκφράσεις των εργαζομένων και το συνδικαλιστικό κίνημα, καθώς είναι το μόνο ισχυρό εμπόδιο στην επιβολή της αντιλαϊκής και αντεργατικής πολιτικής της Δημοτικής Αρχής.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί το Δήμαρχο Πατρέων κ. Γιάννη Δημαρά να ανακαλέσει ΑΜΕΣΑ τις παράνομες μετακινήσεις των συνδικαλιστών αλλά και κάθε εργαζόμενου που αντιτίθεται στους σχεδιασμούς του. Σε αντίθετη περίπτωση πολύ σύντομα θα αντιμετωπίσει την συνολική αντίδραση των εργαζομένων του Δήμου Πατρέων και όχι μόνο, προκειμένου να μπει ένα τέλος στις αυθαίρετες αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

                             Ο Πρόεδρος                            Ο Γεν. Γραμματέας

                    Θέμης Μπαλασόπουλος                     Γιάννης Τσούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου