Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ!!!



Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. από την αρχή που ξεκίνησε η πεζοπορία των Σχολικών Φυλάκων του Νομού Θεσσαλονίκης προς την Αθήνα, έχει εκφράσει τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της. Κάλεσε ταυτόχρονα τους Συλλόγους-Μέλη της αλλά και τα Νομαρχιακά Τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. να εκφράσουν με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη τους και να διοργανώσουν εκδηλώσεις υποδοχής των συναδέλφων Σχολικών Φυλάκων, προβολή της πεζοπορίας αλλά και να παράσχουν κάθε βοήθεια και φιλοξενία.

Η κινητοποίηση-πεζοπορία είναι ενταγμένη στον συνεχή και διαρκή αγώνα όλων των εργαζομένων και της κοινωνίας για την ανατροπή των πολιτικών των μνημονίων και την κατάργηση στην πράξη των απολύσεων-διαθεσιμοτήτων.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. προετοιμάζει στην είσοδο της Αττικής αγωνιστική υποδοχή των Σχολικών Φυλάκων και από εκεί θα πραγματοποιηθεί πορεία των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έως το κέντρο της Αθήνας.

Αναλυτική ενημέρωση για την ημέρα και ώρα υποδοχής των πεζοπόρων Σχολικών Φυλάκων αλλά και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει έως το κέντρο της Αθήνας θα υπάρξει μόλις οριστικοποιηθεί η ημερομηνία άφιξης τους στην Αττική.

Η μαζική συμμετοχή μας στην υποδοχή των πεζοπόρων Σχολικών Φυλάκων και στην πορεία προς το κέντρο της Αθήνας είναι και το δικό μας μήνυμα ότι, δεν ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ και όλοι μαζί να ανατρέψουμε τις πολιτικές των μνημονίων που επιβάλλουν οι δανειστές και εφαρμόζει η κυβέρνηση.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

                        Ο Πρόεδρος                                Ο Γεν. Γραμματέας

                 Θέμης Μπαλασόπουλος                         Γιάννης Τσούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου