Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Σ.Δ.Υ.Α.: ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ



      Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων-Αρτέμιδος (Παλαιό Δημαρχείο Σπάτων),  μεταξύ μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Δημοτικών Υπαλλήλων Αρτέμιδος, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου  Εργατοτεχνιτών & Υπαλλήλων Δήμου Σπάτων και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.
       Μοναδικό θέμα συζήτησης αυτής της συνάντησης, ήταν η  πιθανή Διαδημοτική συνεργασία σε συγκεκριμένες δράσεις και υπηρεσίες των δύο Δήμων.
      Στη συζήτηση που έγινε κατατέθηκαν αρκετές προτάσεις για συνεργασία των δύο Δήμων σε πολλά επίπεδα με μοναδικό σκοπό την καλύτερη παροχή υπηρεσιών στους Δημότες, την εξοικονόμηση σημαντικών κονδυλίων για τους προϋπολογισμούς των δύο Δήμων και φυσικά για τη διατήρηση του Δημόσιου και Κοινωνικού Χαρακτήρα των Δημοτικών Υπηρεσιών.
       Συζητήθηκαν οι πιθανότητες που υπάρχουν για τη δημιουργία κοινού Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, κοινού πρατηρίου καυσίμων, για τον εκσυγχρονισμό του στόλου των οχημάτων και γενικότερα των υλικοτεχνικών μέσων, για κοινές προμήθειες με μικρότερο κόστος και για την άμεση συνεργασία σε υπηρεσίες όπως το Πράσινο, η Καθαριότητα, η Ύδρευση, οι Κοινωνικές Δομές κ.α.
       Να σημειωθεί ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, έχει ήδη συναντήσει τον Δήμαρχο κ. Πιστικίδη Βασίλη όπου του κατέθεσε τις παραπάνω προτάσεις με θετική ανταπόκριση από την πλευρά του Δημάρχου. 
       Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Δημοτικών Υπαλλήλων Αρτέμιδος σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Δήμου Σπάτων, θα προσπαθήσουν να συναντήσουν και να καταθέσουν όλες τις παραπάνω προτάσεις και σκέψεις που υπάρχουν, στον Δήμαρχο Σπάτων-Αρτέμιδος κ. Μάρκου Δημήτρη, ελπίζοντας να γίνουν πρώτα αποδεκτές και μετά να βοηθήσουν σημαντικά τη λειτουργία και απόδοση των Δημοτικών Υπηρεσιών καθώς και να ελαφρύνουν τον αρκετά βεβαρημένο προϋπολογισμό του Δήμου.  
        
      
                                   Από το Γραφείο Τύπου του Σ.Δ.Υ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου