Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

Κύριε Δήμαρχε,

Στις 23 Ιουλίου 2009 σας είχαμε καλέσει με έγγραφό μας (Αριθ. Πρωτ. 85/23-7-09) σε συνάντηση με το Προεδρείο του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, για να συζητήσουμε και να σας καταθέσουμε, για ακόμη μια φορά, τις προτάσεις μας σχετικά με το κτιριακό-συνθήκες εργασίας, την επικείμενη μεταφορά υπηρεσιών μας σε νέο κτίριο, την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, την οργάνωση των υπηρεσιών και την τοποθέτηση του προσωπικού σε αυτές.
Δυστυχώς για ακόμη μια φορά η στάση σας, απέναντι στους εκπροσώπους των εργαζομένων του Δήμου Αρτέμιδος, ήταν αρνητική. Απάντηση στην παραπάνω κλήση μας δεν λάβαμε και προφανώς δεν θα λάβουμε.

Κύριε Δήμαρχε,

Προτάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, αλλά και Υπηρεσιακών Παραγόντων, για την επίλυση προβλημάτων που κατά καιρούς σας έχουμε υποβάλει, τις αγνοείται, με επακόλουθο τη δημιουργία περισσότερων και σοβαρότερων προβλημάτων στη λειτουργία των Υπηρεσιών μας.
Με αφορμή τα παραπάνω, σας ενημερώνουμε ότι, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας είναι αποφασισμένο να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες και νόμιμες ενέργειες για να λυθούν επιτέλους όλα τα προβλήματα που μας ταλανίζουν εδώ και καιρό και ιδιαίτερα το κτιριακό και οι συνθήκες εργασίας.
Είμαστε αποφασισμένοι να εντείνουμε δυναμικά τον αγώνα μας, χωρίς συμβιβασμούς και υποχωρήσεις, με ξεκάθαρες θέσεις και παρεμβάσεις, για να μη πληρώνουν μόνιμα οι εργαζόμενοι στο Δήμο μας τις πολιτικές που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος ......................... Ο Γεν. Γραμματέας




Νίκος Κρέτσης ............................ Πέτρος Σταρράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου