Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΤΗΝ Α.Δ.Ε.Δ.Υ.


Μετά και τις προφορικές μας παρεμβάσεις προς την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., επανερχόμαστε για τη διάταξη που κατατέθηκε και με την οποία αναστέλλεται η μείωση της προσωπικής διαφοράς των αποδοχών ορισμένων κατηγοριών Δημοσίων Υπαλλήλων. Διάταξη που  προκαλεί οργή και αγανάκτηση στους εργαζομένους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Η άμεση και ξεκάθαρη τοποθέτηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την ίση και δίκαιη μεταχείριση ΟΛΩΝ των εργαζομένων στο Δημόσιο είναι καθοριστική για την ενότητα και την κοινή αγωνιστική παρέμβαση του συνδικαλιστικού κινήματος.
Οι υπεκφυγές, τα «κολπάκια» και η καθυστέρηση τοποθέτησης στο σοβαρό πρόβλημα, δημιουργεί κλίμα απογοήτευσης ιδιαίτερα σε μια περίοδο που ο κλάδος μας και όχι μόνο είναι έτοιμος για τη μετωπική σύγκρουση με τις πολιτικές των μνημονίων.
Είναι ξεκάθαρο ότι οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν θα είναι τα μόνιμα θύματα της «παρασυνδικαλιστικής» λογικής και τακτικής που επαναφέρουν κυβέρνηση και μερικές συνδικαλιστικές ηγεσίες.

Οι ευθύνες σας είναι σημαντικές και για αυτό αναμένουμε τις αποφάσεις σας για την αντιμετώπιση του προβλήματος που το μόνο που επιφέρει είναι και πάλι ο διαχωρισμός των εργαζομένων όταν κοινός αγώνας όλων μας είναι οι μισθοί των Δημοσίων Υπαλλήλων να είναι αξιοπρεπείς και όχι φτώχειας και εξαθλίωσης. Η παρέμβασή μας δεν στρέφεται κατά κανενός κλάδου ή συναδέλφου, υπερασπιζόμαστε απλά την αξιοπρέπειά μας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
 Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
                           Ο  Πρόεδρος                                 Ο Γεν. Γραμματέας

                   Θέμης Μπαλασόπουλος                          Γιάννης Τσούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου