Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ


ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Προς  τους  εργαζόμενους  του  Δήμου

Αγαπητοί φίλοι και φίλες εργαζόμενοι του Δήμου μας
Η Δημοτική παράταξη ΝΕΑ ΠΝΟΗ της οποίας έχω την τιμή να ηγούμαι τα τελευταία δέκα χρόνια, και εγώ προσωπικά, αισθανόμαστε την ανάγκη να σας απευθύνουμε αυτό το μήνυμα συμπαράστασης στον δίκαιο αγώνα που δίνετε σε τοπικό και υπερτοπικό επίπεδο. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε σε μια περίοδο πολύ δύσκολη για όλους τους Έλληνες και ειδικότερα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Στα τέσσερα χρόνια που είχαμε την τιμή να διοικούμε την πόλη μας, αλλά και σήμερα από την θέση της μειοψηφίας στη διοίκηση του Δήμου, παλέψαμε και παλεύουμε μαζί για τα ίδια πράγματα. Δική μας φιλοσοφία ήταν και είναι ότι ο Δήμος δεν είναι ένα « μαγαζί » ή ένα εργοστάσιο με στυγνή εργοδοτική συμπεριφορά με στόχο το κέρδος. Ο Δήμος είναι υπηρέτης των πολιτών και έχει ως κύρια αποστολή την εξυπηρέτηση αυτών, με κοινωνικό πρόσωπο και αντίληψη. Ο Δημόσιος και Κοινωνικός χαρακτήρας του Δήμου είναι έννοιες αδιαπραγμάτευτες. Η Διοικητική και Οικονομική αυτοτέλεια του Δήμου ήταν πάντα το ζητούμενο και αυτονόητο. Το δικαίωμα των εργαζόμενων για συνθήκες αξιοπρεπείς σε καθεστώς ασφάλειας ήταν και είναι πάντα υποχρέωσή μας.
Αγαπητοί φίλοι και φίλες εργαζόμενοι του Δήμου μας. Δυστυχώς τους νόμους σ’ αυτό τον τόπο ούτε τους φτιάχνουμε ούτε τους ψηφίζουμε εμείς. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να εκδηλώνουμε τη συμπαράστασή μας στον αγώνα σας για δικαίωση. Πόσο μάλλον σ’ αυτή τη παρούσα στιγμή που όλοι βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε όλους ανεξαιρέτως για τη βοήθειά σας στο έργο του Δήμου. Σας διαβεβαιώνουμε ότι και από τη θέση της αντιπολίτευσης, θα είμαστε πάντα αρωγοί στα δίκαια αιτήματά σας.
-         Λέμε όχι σε επιτροπείες στον Δήμο μας
-         Λέμε όχι σε εκχώρηση υπηρεσιών του Δήμου σε ιδιώτες, εργολάβους, ΜΗΚΥΟ και λοιπά αρπακτικά
-         Λέμε όχι σε απολύσεις και υποχρεωτικές μετατάξεις εργαζομένων του Δήμου
-         Λέμε όχι στην εκχώρηση της ύδρευσης στην ΕΥΔΑΠ με αντάλλαγμα την κατασκευή τρομο- ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι και λύματα στην θάλασσά μας
-         Λέμε όχι σε νέους φόρους – τέλη σε βάρος των δημοτών
-         Λέμε όχι στον εξευτελισμό της αξιοπρέπειας των ανθρώπων     
                                                                                
                                                                        Αρτέμιδα 8-11-2012  
                                                                   Με ιδιαίτερη εκτίμηση
                                                                                               
                                                           ΓΙΩΡΓΟΣ  ΑΘ.  ΚΑΣΙΜΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου