Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!


Η άθλια τρικομματική συγκυβέρνηση προκειμένου να κάμψει την αποφασιστικότητα και την αγωνιστικότητα των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δοκιμάζει και εφαρμόζει όλες τις μεθόδους. Αφού προσπάθησε λυσσαλέα να συκοφαντήσει τον κλάδο, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους ίδιους τους αιρετούς ως θεσμό, τώρα επιστρατεύει τον κατασταλτικό μηχανισμό.

Ήδη, με «άνωθεν εντολές» πραγματοποιήθηκε επέμβαση των δυνάμεων καταστολής στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηρακλείου Κρήτης, ενώ πληθαίνουν οι «επισκέψεις» αστυνομικών δυνάμεων σε Δήμους ή Δημοτικά κτίρια που βρίσκονται υπό κατάληψη. Την ίδια στιγμή, προφανώς με κυβερνητική εντολή, καλούνται από την Αστυνομία Δήμαρχοι στη Γ.Α.Δ.Α. προκειμένου να απαντήσουν στο ερώτημα γιατί οι Δήμοι τους είναι κλειστοί και ποιοι ευθύνονται.

Προσπαθούν να εκβιάσουν και να φοβίσουν τους εργαζόμενους, καταφεύγοντας σε πρακτικές και μηχανισμούς τρομοκράτησης και ποινικοποίησης των εργαζομένων. Οι εργαζόμενοι δηλώνουν πως δεν τους φοβούνται. Αγωνίζονται για τις ζωές τους, για το μέλλον των παιδιών τους.

Μας φοβούνται πλέον… δεν τους φοβούμαστε !!! Αποφασιστικά, δυναμικά, με ενότητα και αλληλεγγύη συνεχίζουμε το δίκαιο αγώνα μας. Δεν θα επιτρέψουμε κανείς εργαζόμενος να τεθεί σε διαθεσιμότητα, να απολυθεί.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !!!

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

                              Ο Πρόεδρος                           Ο Γεν. Γραμματέας


                     Θέμης Μπαλασόπουλος                    Γιάννης Τσούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου