Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ!!!


Το Μνημόνιο 3, μετά και την πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που ψήφισε η άθλια τρικομματική συγκυβέρνηση για να επιβάλλει την «Οικονομική Επιτροπεία» στους Δήμους, είναι ξεκάθαρο ότι συνιστά την «ταφόπλακα» του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Μόνος και σαφής στόχος η πλήρη ιδιωτικοποίηση ΟΛΩΝ των υπηρεσιών των Δήμων, σε βάρος ασφαλώς των Δημοτών που θα κληθούν να πριμοδοτήσουν από τις τσέπες τους ιδιώτες δήθεν επενδυτές.
Την κρίσιμη αυτή περίοδο, είναι ενθαρρυντικό πως υπάρχουν αιρετοί που αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες κινηματικές, αντιδρώντας, σε συνεργασία με τους εργαζόμενους  στη νέα επερχόμενη λαίλαπα ενόψει μάλιστα και της σύγκλησης του Έκτακτου Συνεδρίου της Κ.Ε.Δ.Ε.
Στο πλαίσιο αυτό, οι  Δήμοι της Ανατολικής Αττικής: Αχαρνών, Διονύσου, Κρωπίας, Λαυρεωτικής, Μαραθώνα, Μαρκόπουλου Μεσογαίας, Παιανίας, Παλλήνης, Ραφήνας-Πικερμίου, Σαρωνικού, Σπάτων-Αρτέμιδος και Ωρωπού,  σε συνεργασία με τους Συλλόγους Εργαζομένων των Δήμων αυτών, αποφάσισαν την πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας και συμβολική κατάληψη του Υπουργείου Εσωτερικών (Σταδίου 27-Αθήνα), την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012, στις 10.00 το πρωί, σαν μια πρώτη πράξη αντίδρασης.
Χαιρετίζουμε και υποστηρίζουμε ενεργά τέτοιες πρωτοβουλίες και ταυτόχρονα καλούμε όσους Συλλόγους έχουν τη δυνατότητα να παρέμβουν και αυτοί στις Δημοτικές Αρχές με σκοπό να ενισχυθεί το μέτωπο κατά των απολύσεων των εργαζομένων, των μέτρων εξαθλίωσης της κοινωνίας και της οικονομικής και λειτουργικής  κατάρρευσης των Δήμων.
           
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
                               Ο Πρόεδρος                        Ο Γεν. Γραμματέας


                       Θέμης Μπαλασόπουλος                 Γιάννης Τσούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου