Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΤΑ



        Κλιμάκιο του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, της Δ/νσης Επιθεώρησης Ασφάλειας και Υγείας στους χώρους εργασίας του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, επισκέφθηκε την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015 και πραγματοποίησε έλεγχο στους χώρους εργασίας του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος (Αρτέμιδα – Σπάτα), μετά την κοινοποίηση της Εξώδικης Επιστολής Διαμαρτυρίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, για τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας που επικρατούν στο Δήμο.
          Για ακόμη μια φορά επαληθεύτηκαν και επιβεβαιώθηκαν οι καθημερινές μας διαμαρτυρίες και καταγγελίες για την υποβάθμιση, εγκατάλειψη και απαξίωση εργαζομένων και υπηρεσιών του Δήμου, ιδιαίτερα του εργατοτεχνικού προσωπικού και των κτιριακών εγκαταστάσεων στη Δημοτική Ενότητα Αρτέμιδος.
          Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται η πλήρης αδιαφορία των Διοικήσεων του Δήμου Αρτέμιδος και τώρα Σπάτων-Αρτέμιδος για την Υγιεινή και Ασφάλεια των εργαζομένων και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους Δημότες.

          Για του λόγου του αληθές, επισυνάπτονται στη παρούσα ανακοίνωση, τα Δελτία Ελέγχου του κλιμακίου της Επιθεώρησης Εργασίας, που κατέθεσαν στο Δήμο αμέσως μετά το πέρας του ελέγχου που πραγματοποίησαν.

          Βρισκόμαστε ως εργαζόμενοι σε ένα καθημερινό αγώνα για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στα καθήκοντά μας παρά τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε και τις ελλείψεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε υλικοτεχνικά μέσα.
          Βρισκόμαστε όμως και σε ένα καθημερινό αγώνα για την προστασία της Υγείας και της Ασφάλειας στους χώρους εργασίας αλλά κυρίως της αξιοπρέπειάς μας.

          Στους αγώνες αυτούς δεν θα κάνουμε βήμα πίσω! Θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς είναι πασιφανές πια ότι κάποιοι μας θεωρούν υπάνθρωπους!!!
          Τέτοιες αλαζονικές συμπεριφορές και τέτοια αδιαφορία απέναντι σε εργαζόμενους, έχουμε την υποχρέωση να τις σταματήσουμε με κάθε τρόπο και κάθε μέσο!                  
Με Αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 
                                            Ο Πρόεδρος                           Ο Γεν. Γραμματέας
                                                                                                         
           
                                        Νίκος Κρέτσης                            Πέτρος Σταρράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου