Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Σ.Δ.Υ.Α. ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ Π.Ο.Ε.-.Ο.Τ.Α.



      Η συμμετοχή των εργαζομένων – Μελών του Σωματείου μας, στις χθεσινές (Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015) αρχαιρεσίες για την εκλογή Αντιπροσώπων στην Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α…. ήταν καθολική!!!
        Από τα εκατό σαράντα εννιά (149) εγγεγραμμένα και οικονομικά τακτοποιημένα μέλη σύμφωνα με το Μητρώο Μελών, ψήφισαν οι εκατό σαράντα τέσσερις (144)!!!

        Χαιρετίζουμε και εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας, για την ενεργή και δυναμική συμμετοχή όλων των Μελών σε αυτή την πραγματικά, άνευ προηγουμένου, μεγάλη επιτυχία! 
      
         Η επιτυχία αυτή λαμβανομένου υπόψη των τεραστίων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι εργαζόμενοι στον Δήμο μας, έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία.        
       Αποδεικνύει την καθημερινή παρουσία των μελών του Διοικητικού μας Συμβουλίου στους χώρους δουλειάς, στην πρώτη γραμμή των κινητοποιήσεων και των παρεμβάσεων, στο πλευρό των εργαζομένων.
         Οι εργαζόμενοι επιβράβευσαν όσους στις δύσκολες στιγμές στάθηκαν στο πλευρό τους, όσους με θέληση και υπευθυνότητα αγωνίστηκαν για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων τους και αντέδρασαν στην εφαρμογή των μνημονίων, της εξαθλίωσης και της απαξίωσης, από όπου κι αν προέρχεται.
           Η εμπιστοσύνη αυτή ατσαλώνει τη θέλησή μας στην καθημερινή μας παρουσία στους χώρους εργασίας με μόνο στόχο την επίλυση των προβλημάτων και την προάσπιση και διεύρυνση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και όχι των μικροπολιτικών, μικροκομματικών ή προσωπικών συμφερόντων.

         Αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά ότι οι εργαζόμενοι έχουν μνήμη, γνώση και φυσικά…  κρίση!

         Η συμμετοχή τους και το αποτέλεσμα των εκλογών στέλνουν πολλά μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις!

         Ένα είναι όμως το σημαντικότερο:

         Να συνεχίσουμε να προτάσσουμε πάντοτε τα πραγματικά συμφέροντα των Μελών μας και των εργαζομένων στο Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος, τους οποίους οφείλουμε να εκπροσωπούμε επάξια και αποτελεσματικά στο σύνολό τους και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε αναλαμβάνοντας κάθε συνδικαλιστικό και πολιτικό κόστος, χωρίς κανένα φόβο!
        

Με Αγωνιστικούς και Συναδελφικούς χαιρετισμούς
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 
                            Ο Πρόεδρος                         Ο Γεν. Γραμματέας
                                                                                                        
           
                                Νίκος Κρέτσης                                Πέτρος Σταρράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου